Hoe eet je Sushi?

Sushi vugh

Herhaal, u bent niet Japans. U heeft nog nooit genoten van het perfecte Sushi diner, totdat u de sushi heeft gegeten. Het is arm aan voedingsstoffen, vetten en smaakt een beetje naar vlees. Maar het is erg lekker.

De traditionele manier om sushi te bereiden is altijd om het te koken. Dit is nogal moeilijk als u newton maki gebruikt, omdat het tijd kost om het goed te snijden en te bereiden. U moet het met een zeer scherp mes snijden, en vervolgens uit het water halen.

De derde soort sushi die in Japan wordt gegeten is tekkamaki sushi. Dit wordt ook wel geperste sushi genoemd en het is een specialiteit van Osaka. Dit is een met de hand gerolde sushi die is gemaakt van rijst, zeewier en speciale ingrediënten. Zelfs als u niet alle blaadjes er in één keer uit kunt halen, kunt u toch een leuke traktatie beleven door het blaadje weg te breken terwijl u het opeet.

De vierde smaak die een tekort is, is niet noodzakelijk een slechte zaak. Door te proberen het te vermijden, mist u misschien wel een van de beste voedingsmiddelen om te eten. Dus, als u zich er toch enigszins zorgen over maakt, zijn hier enkele manieren om ervoor te zorgen dat u sushi met een beetje meer zorg eet.

Ten eerste, zou u kunnen overwegen om sushi te eten met een handdoek. Als u dat niet gewend bent, zou u moeite kunnen hebben met de rijst en zouden uw handen niet zo smerig zijn. Het zou zijn alsof u een hamburger bestelt zonder het broodje.

Sushi kunt u met uw vingers eten, maar u moet er wel voor zorgen dat u dat niet op een sushirol doet. Meestal is het niet erg om een voorgerecht en sushi met uw handen te delen, maar u zult dat waarschijnlijk niet willen doen met een maaltijdsalade of vlees.

Als u sushi wilt kunnen eten in een appartement, wordt het meestal als onbeleefd beschouwd om de gastheer te vragen uw handen van de sushi te halen als u daarom wordt gevraagd. Als vuistregel geldt dat u de gastheer niet mag vragen om uw handen van de rijst af te halen, en dat u uw sushi met niemand anders mag delen.

Als u de heer of mevrouw Selfie bent, is het aanvaardbaar om de obers om een (“graden”) of een (“achten”) te vragen op uw eigen. Net als bij nigiri is het niet netjes om de obers te vragen uw handen van de rijst te halen.

De bovenstaande regels zullen waarschijnlijk de meest verfijnde set regels zijn die u leert over sushi etiquette. Regels worden door veel sushi restaurants vastgesteld, dus leer ze als u gevraagd wordt.

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.