Italiaans eten

Italiaans Eindhoven

Als u Italië bezoekt, zult u merken dat de Italianen hun eten zeer serieus nemen. En u zult ook merken dat ze van hun eten houden! Terwijl de meeste toeristen naar Italië gaan, in luxe hotels verblijven, exotische recepten eten en prachtige steden bezoeken, zien ze niet het Italië in Italië. Zij zien alleen het zogenaamde “exotische Japan” en vertrekken met het idee dat Italië een arm land is met alleen een oud schoolsysteem. Wat ze niet zien is dat het Italiaanse eten en de Italiaanse cultuur complex zijn, zo niet primitief.

Als u langer dan een paar dagen blijft, zult u merken dat de Italianen zeer streng zijn als het om dieet gaat. Hoewel ze bijvoorbeeld geen tofu eten, hechten ze veel waarde aan het leven van dieren. En dit is zeer belangrijk voor de Italianen, want zij maken hun traditionele Italiaanse voedsel met behoud van het dierlijke leven. De Italianen zijn begonnen met het gebruik van conservenpotten voor het conserveren van voedsel, en houden zich vooral bezig met het inblikken, om deze reden worden de potten “kruiken” genoemd. De traditionele Japanse manier van voedsel maken is het invriezen van voedingsmiddelen. Dit is de manier waarop het meeste Japanse voedsel in de restaurants wordt gemaakt. Ze gaan zelfs zo ver dat ze truffels gebruiken als speciaal ingrediënt. Truffels zijn moeilijk te vinden in de VS, dus hebben de Japanners een manier ontwikkeld om de smaak van deze speciale ingrediënten na te bootsen. In Japan is het heel gewoon om tijdens de maaltijd aders van truffels te zien, maar het is ook heel ongewoon om ze te zien eten. In de VS zijn truffels echter populair omdat ze goedkoop zijn en snel kunnen worden gekookt.

Een ander belangrijk kenmerk van Italiaans eten is de primo of het voorgerecht. Dit omvat meestal een pasta- of rijstgerecht. Daarna komt de tweede gang of controni, en de dolce of het bijgerecht.

Vandaag de dag staat de Italiaanse keuken bekend als een kunst van eenvoud. Hoewel er weinig gerechten zijn die als te ingewikkeld worden beschouwd, staat de Italiaanse keuken bekend om zijn vlees-, tomaten- en kaasgerechten, en ook om een breed scala aan desserts. Recepten zijn meestal eenvoudig te bereiden en worden traditioneel gegeten bij het opdiengerecht. Altijd een eenvoudige en eerlijke maaltijd.

Ik ben Sneeuw en voel me heel wat moediger. Neem nog een glas Italiaans bier, neem een broodkorst bij de koffie en haal nog een gebakje van de kaart. Je bent nu dronken, dus terug aan het werk.

Het verleden toont ons opnieuw de veerkracht van het Italiaanse voedsel. Er is een recept voor uitsterven. We gaan terug naar het verleden toen er nog geen pizza was, en als die er wel was, heette hij polenta in plaats van pizza, omdat hij van maïsmeel werd gemaakt. polenta betekent letterlijk maïsmeel. Een ander gerecht waar we over horen is spaghetti en dat werd gemaakt van spaghetti, dat is nu wel bekend.

Er zijn zoveel recepten in de Italiaanse keuken. Elk van hen is uniek en inspirerend. Romagnoolse diners staan bekend om hun reeks gangen. Er is een traditie in Italië dat als je ‘s morgens een omelet eet, je de volgende dag hoofdpijn hebt.

Het verleden is heel goed geweest voor de Italiaanse eetcultuur die we vandaag kennen. Als u aan een Italiaans restaurant denkt, denkt u waarschijnlijk aan een lange tafel met witte tafellakens en een lage tafel die eruitziet als een bibliotheek. En u zou gelijk hebben. In het verleden was elke Italiaanse maaltijd eenvoudig. Elke maaltijd kon zo eenvoudig zijn als een hoofdgerecht en een dessert. Nu, door de manier waarop de wereld tegenwoordig in elkaar zit, bieden Italiaanse restaurants veel verschillende soorten gerechten en smaken aan. Elke gast kan zijn gerechten op de meest overdreven manier beschrijven. Je kunt zelfs een speciaal gerecht bestellen dat niet op de kaart staat. Dit is iets nieuws in de VS en eist echt zijn tol van de traditionele Italiaanse eetmodellen.

Traditioneel Italiaans eten mag dan verleden tijd zijn, maar het is nooit echt weg. Het is gewoon een kwestie van kiezen bij welke Italiaanse restaurants je wilt dineren. In plaats van naar de gebruikelijke restaurantbestemmingen te gaan, kunt u ervoor kiezen naar een Italiaans restaurant te gaan dat gunstig gelegen is naast uw huis of kantoor. Alleen omdat het eten traditioneel is en als zeer goed wordt beschouwd, betekent dit niet dat het niet de moeite waard is om te proberen. In feite is dit eten een genot waar veel mensen van genieten. U krijgt de kans om voedsel uit de hele wereld te proeven en een echt traditionele Italiaanse maaltijd te kiezen. Dit is een geweldige manier om een goede indruk te maken en u zult aangenaam verrast zijn door de aangename maaltijd die u op het punt stond te ontvangen.

Vergeet dus niet om een lijst te maken van een aantal Italiaanse restaurants die u daar vindt. Dit kost maar een paar minuten, en is een geweldige manier om een gevoel te krijgen voor een goede plek om te eten.

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.