Thee zetten

Glutenvrije high tea

Elke thee heeft zijn eigen kenmerkende stijl: gaan zitten, ontspannen, en genieten van de warmte van vrienden en familie, dan thee zetten, en dan gaan zitten en praten gedurende bijna een half uur. Velen vinden het moeilijk het eens te worden over wat een high tea is, dus er is geen wettelijke verplichting voor iedereen. High Tea-feestjes in de Verenigde Staten worden echter meestal zo georganiseerd dat iedereen aan zijn trekken komt.

De gastvrouw of gastheer van het feest bepaalt de sfeer met haar algemene kleding, die alles omvat van elegante porseleinen patronen tot dierenmotieven.

Een high tea kan ook formele thee, informele thee of formele lunch worden genoemd. Het doel van zo’n thee is de gasten van de gastheer te verlossen van de effecten van alcohol, en hen voor te bereiden op het plezier dat later op de dag gaat komen.

voedselstukken en tarieven

De hoeveelheid voedsel die op de formele thee wordt geserveerd, is over het algemeen een vaste formule die door de genodigden wordt bepaald.entaption op £1 per persoon voor twee personen; £3 per persoon voor drie personen, enzovoort.

geen thee op woensdag- Interessant is dat de vrijdagen, de zondag voor Aswoensdag, de zaterdag voor Drievuldigheidszondag, en Valentijnsdag, de zondag na Aswoensdag, bekend staan als vastendagen, waarop het traditioneel is geschenken te geven aan de gastheer of gastvrouw, meestal bloemen, kransen en kaarten.

De zondag vóór Drievuldigheidszondag, tevens vastendag, wordt ook wel vijgendag genoemd. Op die dag brengt elk gezin een dozijn vijgen mee, en de hele buurt is getuige van het plukken van de vijgen, wat een ritueel is van reiniging van het gebied, het maanlichtbos en de aarde, waar de vijgen groeiden.

De vastendag is belangrijk voor iedereen; het is een dag van gebed en dankzegging voor goed geluk, veel lichamelijke en geestelijke oefening, en een tijd om te delen. Hoe meer men beweegt, hoe meer men zegt: “het is gelukt!”, wat troost brengt aan hen die het moeilijk vonden om één dag te vasten.

glutenvrij high tea zetten

De thee wordt gemaakt met thee, suiker, melk, en veel melk, tot een bal gevouwen en in de vorm van een zakje gerold. De thee is de tegenhanger van het deeg, en is gemaakt om vochtig te zijn – het is vocht met smaak.

Traditioneel wordt thee geserveerd in een pot met een beetje heet water en een vleugje theekruiden. geef de voorkeur aan zwarte thee voor het thee- en suikermengsel, en aan witte thee voor het melkbestanddeel. traditiegetrouw drinkt men thee uit de pot, waarbij men stukjes gebroken thee uit de pot gebruikt om de thee op te scheppen. of gebruik een thee-bolletje.

hoe maak je thee

De thee wordt over het algemeen in water getrokken en geserveerd met behulp van een theezeefje of een kommetje.

laat de thee trekken in een theepot met behulp van een theelepel. Zodra het water kookt, wordt de thee automatisch naar de kooksteen gestoomd.

Doe een hand vol zwarte thee in de pot en breng de thee met de theevork aan de kook. Het zal ongeveer vijf minuten duren voordat de thee is opgewarmd en kan de eerste paar minuten van de trektijd op een laag vuurtje pruttelen. Gedurende deze tijd moet u de thee voortdurend roeren.

Zodra de thee de juiste temperatuur heeft, zet u het vuur uit en bereidt u uw ijstheerecept.

Dit zijn natuurlijk maar een paar van de vele manieren om van Solixir of Life te genieten. Om uw gif te kiezen, experimenteer en vertel ons welke methoden voor u werken!

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.