Het Raw Food Dieet

Plat Lag Fotografie Van Groentesalade Op Plaat

Het prehistorische tijdperk van de jacht was toen dieren als buffels en herten veel gewoner waren. Ongewoon voedsel was ook veel gebruikelijker. Dit voedsel was de voorloper van de fantastische vleesetende huisdieren die we nu kennen als exotische huisdieren.

De bron van al deze dieren was het wild. De wilde dieren behoorden echter tot het dieet van de jager. Inderdaad, al tijdens Thanksgiving werd het wilde vlees waarschijnlijk door de mensen gegeten. Rond dezelfde tijd slachtten de mensen ook dieren. Ze maakten er mooie salons van voor de rijken. De rijken van toen werden goed verzorgd door hun koks.

Naarmate de mensen zich meer gingen vestigen, kregen ze meer gezondheidsproblemen. Toen de bron van hun voedsel veranderde, veranderde ook hun gezondheidszorg. Door van elkaar te kunnen overleven, ontwikkelden mensen een gevarieerd dieet. Nieuwe soorten planten, bomen, dieren en volkeren werden geïntroduceerd.

Dit leidde tot de vroege bloei van het menselijk brein en ook tot een nieuwe bron van eiwitten. Spoedig daarna werd gekookt voedsel door een groot deel van de mensheid overgenomen. Dit is het moment waarop het koken van vlees en het koken van granen gebruikelijk werd en een grootschalige verandering in het dieet van de mens tot gevolg had.

Aangezien de granen algemeen waren en gemakkelijk konden worden gekookt, werden basisvoedingsmiddelen als rijst, tarwe, gerst en maïs verbouwd. Deze gewassen werden bemest met kunstmatige stoffen. Dit zorgde voor een stevig dieet voor velen die voorheen alleen gras en onkruid hadden gegeten.

Honing werd een populaire zoetstof en een belangrijke bron van koolhydraten. Tot voor kort werd honing beschouwd als een "vlek" op het tandglazuur. Heden ten dage is honing echter stof dat uit de bijenkorf wordt gehaald en door de bijen wordt geconsumeerd.

Verschillende voedingsmiddelen zijn nu gebruikelijk in het menselijk dieet die niet gebruikelijk waren vóór de introductie van de koeling. Zo eten we nu paté, spek, hotdogs, kipnuggets, hamburgers, chips, en nog veel meer. Elk van deze voedingsmiddelen heeft voedingswaarde en is een gezonde keuze. Velen beseffen echter niet dat veel van deze voedingsmiddelen op lange termijn ongezond zijn voor de mens. Het bekijken van een aantal voedingsmiddelen en hun voedingswaarde zal je laten zien dat je nu evenwichtige maaltijden kunt eten.

Een van de meest populaire nieuwe diëten is het "Raw Food Dieet." Dit dieet staat de consumptie van geen enkel gekookt voedsel toe, omdat het gelooft dat het koken van voedsel en het eten met chemicaliën in feite kankercellen voedt en in stand houdt.

Het Raw Food Dieet promoot ook het idee van het consumeren van voedsel dat niet is veranderd door hitte, licht, alkalische of chemische middelen. Sommige Raw Foods geloven dat verontreinigende stoffen die in gekookt voedsel worden aangetroffen, zoals hormonen en antibiotica, kankergezwellen in ons lichaam blijven vormen.

Hoewel het concept van het Raw Food Dieet nieuw is, en heilzaam, zijn sommige mensen al begonnen met het volgen van deze nieuwe manier van eten. Men gelooft dat de voordelen van het Raw Food Dieet vooral te danken zijn aan het rauwe voedsel, en aan het darmspoor dat wordt gevormd nadat we het hebben geconsumeerd. Men gelooft ook dat rauw voedsel rijk is aan chlorofyl en andere voedingsstoffen die de spijsvertering stimuleren.

De voordelen van het oplossen van gekookt voedsel en het Raw Food Dieet zijn enorm. Het is bekend dat mensen gewicht verliezen, sterkere botten krijgen en zich langer vol voelen door deze manier van eten. Bovendien, omdat de additieven en conserveringsmiddelen die in gekookt voedsel zitten geen tijd hebben gehad om chemisch afgebroken te worden, kunnen de voedingsstoffen niet door het lichaam worden opgenomen. Het voedsel kan dus niet worden afgebroken en omgezet in zijn natuurlijke staat.

Een van de gebieden waar vooral aan dit dieet wordt gedacht is bij de groeiende hersenen van kinderen. Abertudda zegt dat dit soort dieet de ontwikkeling van hersenweefsel kan stimuleren en ervoor kan zorgen dat zij zich beter op taken kunnen concentreren. Volgens hem zijn de hersenen van een typische kleibakker gemiddeld 1,5 centimeter lang, wegen ze 2,5 ons en nemen ze ongeveer 15 vierkante centimeter ruimte in.

In tegenstelling tot het meer gecompliceerde tarwegrasdieet, moedigt dit dieet kinderen aan om zich meer te concentreren op het kind-zijn. Uit een onderzoek aan de Universiteit van Boston naar de spreekvaardigheid van kinderen bleek dat kinderen die tijdens hun kindertijd therapiesessies kregen, hun motorische vaardigheden verbeterden en dat hun woordenschat en schoolprestaties toenamen.

Het programma biedt de kinderen bij elke maaltijd een vegetarisch voorgerecht en hun normale lunchprogramma. Ook krijgen ze fruit en andere speciale tussendoortjes, en kunnen ze zich veilig door het ziekenhuis en de school bewegen.

De brandwonden en blaren, en de zachtheid van het vlees zijn tekenen dat het kind op het juiste dieet is. De zachte ogen tonen aan dat de beenderen goed gevoed zijn. De oogleden tonen de klierorganen van het kind, die door de blaren zijn verwijderd. De huid is glad en zacht, hoewel zij nog niet volgroeid is.

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.